HBL Advokatfirma
Haraldsen Bydal Lie

Vi er et moderne advokatfirma med tyngde, erfaring og tradisjon. I 2018 slo to av Tønsbergs mest erfarne advokatfirmaer seg sammen og ble HBL Advokatfirma Haraldsen Bydal Lie. I hjertet av byen finner du hos oss mange dyktige advokater med lang erfaring og solid kompetanse.

Ved å slå sammen Advokatfirmaet Haraldsen Bydal & Co og Advokatfirma Lie & Co forente vi krefter for å bli enda bedre. Å være advokat handler om å være rådgiver, diskusjonspartner og problemløser. I HBL tar vi dette på alvor, og vi strekker oss langt for å bistå i en lang rekke av saker.

Historisk sett har firmaet røtter tilbake til slutten av 1800-tallet, og siden 1936 har tre generasjoner Haraldsen hatt tilhold i bygården i Storgaten 39. Her skal vi fortsatt holde hus, og tradisjonen om trygghet, høy faglig kvalitet, tilgjengelighet og tett oppfølging av alle våre oppdragsgivere skal vi holde i hevd.

Advokatene våre har variert bakgrunn og vi kan tilby solid spisskompetanse innen de fleste rettsområder. Har du noen spørsmål eller ønsker å avtale et møte? Kontakt oss på 33 35 82 00 eller fyll ut skjemaet nedenfor.

 
Please select a valid form